lördag 9 januari 2016

Beställ ramslök redan idag och få 10 procent rabatt

Även i år kommer jag ta upp förbeställningar av ramslökslökar under januari och februari månad för leverans i början av mars. Erbjudandet gäller lökar jag tar hem från min engelska leverantör som är en odlare som specialiserat sig på vilda växter. Deras ramslök är dock inte odlad utan kommer från skogsmarker kring Kent, Norfolk och Suffolk i Sydöstra England.


Ungefär så här stor är ramslöken du förbeställer av mig när den
levereras i början av mars månad.  

Genom att du föreställer dina lökar hos mig kan jag hålla hög kvalitet på lökarna jag levererar. Dels genom att du som kund får så nyuppgrävda lökar som möjligt då lökarna skickas direkt vidare till dig när de anländer istället för att jordslås hemma hos mig i väntan på leverans (ju mindre lökarna hanteras desto bättre är det). Det betyder också att jag kan pressa priserna hos min leverantör och få lägre fraktkostnad per lök genom att jag beställer en större mängd lökar på en och samma gång.

Så här såg 100 lökar ut när de levererades förra året. Tänk på att allt som är ljust
på ramslökens stjälk ska planteras under jord. 

För att beställa fyller du i beställningsformuläret under rubriken "engelska lökar" på min hemsida "Ramslök by Malena". Rabatterbjudandet gäller vid beställning av 50 eller 100 lökar under januari och februari månad för leverans i början på mars 2016. Priset blir efter rabatt (inkl. frakt) 250 resp. 390 kr som betalas via faktura som bifogas tillsammans med en odlingsbeskrivning i leveransen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar